Nieuws

Modegallery Bananamour is nu Bananamour - mode individuelle

Er zijn voor het najaar en de winter van 2018 moderne/jonge merken ingekocht met een goede pasvorm/ afwerking/ kwaliteit in leuke aparte modellen

Onze collecties komen uit fabrieken die zich houden aan de Europese richtlijnen. Concreet houdt dit in dat deze fabrieken milieuverantwoord werken en stoffen gebruiken die met niet-toxische verf behandeld worden. Verder worden de naaiateliers goed onderhouden en zijn schoon, worden de werknemers correct betaald en mag kinderarbeid niet voorkomen. Deze zorg vindt u terug in onze kleding en staat de prijs-kwaliteit verhouding voorop.  


De Hoornse Straatjes

Op 24 en 25 september 2016 heeft het winkelend publiek op spectaculaire wijze kennis kunnen maken met “de Hoornse Straatjes”. Een nieuw initiatief van de specialisten tussen de kerken. "De Hoornse Straatjes hebben een unieke ligging tussen de twee kerken richting Roode Steen en het Havenkwartier. Het gebied Kerkstraat, Kerkplein, Nieuwstraat, Lange Kerkstraat, Wisselstraat, Kruisstraat en het Nieuwe Noord biedt namelijk een schat aan speciaalzaken die de binnenstad bijzonder maken.


Ilse Jacobsen Rainboots

In de collectie van Ilse Jacobsen bevinden zich naast de trendy raincoats de zeer trendy BOOTS. Dit zijn rubberen laarzen in verschillende modellen en kleuren nl. zwart – grijs - dnkr. blauw - rood - dnkr. bruin en groen.

HIGH
Bananamour heeft met veel succes 19 jaar twee collecties gevoerd van het merk Marithé Francois Girbaud, helaas bestaat dit merk na al die jaren niet meer. Niet getreurd! Het is er weer onder de naam HIGH met dezelfde ontwerpster Claire Campbell.