Nieuws

Modegallery Bananamour is nu Bananamour - mode individuelle

De Spring/Summer collecties 2019 van onze topmerken zien er wederom geweldig uit! Er is een zeer uitgebreide/ grote collectie ingekocht van het Designlabel Annette Görtz. Een prachtige collectie met een uitstraling van casual, chique en een beetje shabby. Een stijl echt van Annette Görtz, je moet deze stijl voelen, het valt moeilijk te omschrijven!

Onze collecties komen uit fabrieken die zich houden aan de Europese richtlijnen. Concreet houdt dit in dat deze fabrieken milieuverantwoord werken en stoffen gebruiken die met niet-toxische verf behandeld worden. Verder worden de naaiateliers goed onderhouden en zijn schoon, worden de werknemers correct betaald en mag kinderarbeid niet voorkomen. Deze zorg vindt u terug in onze kleding en staat de prijs-kwaliteit verhouding voorop.  


De Hoornse Straatjes

Op 24 en 25 september 2016 heeft het winkelend publiek op spectaculaire wijze kennis kunnen maken met “de Hoornse Straatjes”. Een nieuw initiatief van de specialisten tussen de kerken. "De Hoornse Straatjes hebben een unieke ligging tussen de twee kerken richting Roode Steen en het Havenkwartier. Het gebied Kerkstraat, Kerkplein, Nieuwstraat, Lange Kerkstraat, Wisselstraat, Kruisstraat en het Nieuwe Noord biedt namelijk een schat aan speciaalzaken die de binnenstad bijzonder maken.


Gratis parkeren

  • op alle Koopzondagen, dit zijn de laatste zondagen van de maand, is parkeren aan de rand van de binnenstad gratis. Niet in het centrum.
  • Gratis parkeren elke dag t/m 12.00 uur in parkeergarage ~t Jeudje en Het Parkschouwburg.
  • Groot parkeerterrein: de Nieuwe Wal bij het Julianapark, elke dag gratis.
  • Zie hierover de uitgebreide informatie op www.ikhouvanhoorn.nl Parkeren in Hoorn.


    De Gouden Eeuw

    Dit jaar wordt Hoorn de Stad van de Gouden Eeuw. Hoorn maakt deel uit van een internationale campagne voor toeristen over de gehele wereld die wordt aangezwengeld door het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen. De lading van de Gouden Eeuw is voor Hoorn een unieke kans om in te haken op diverse mediacampagnes die gerealiseerd worden om bezoekers naar onze prachtige stad te leiden. Hoorn zal aangekleed worden met banieren en Kunst, daarnaast sluiten veel evenementen en initiatieven aan bij de Gouden Eeuw.

    U kunt hierover alles vinden op de website www.ikhouvanhoorn.nl. Zie: Hoorn, Stad van de Gouden Eeuw