Nieuws

Vakantie
In verband met een welverdiende vakantie zal de winkel gesloten zijn van 4 januari t/m 28 januari 2018.

Daarna in de maand februari begint de nieuwe voorjaar/zomercollectie van de topmerken weer binnen te komen. Komt u zich vanaf de maand februari oriënteren en eventueel wat passen, kunt u er altijd nog over nadenken. U weet dan in ieder geval wel hoe het staat. Deze nieuwe collectie ziet er uiteraard weer geweldig uit, u krijgt gelijk weer zin in de zomer.


"De Hoornse Straatjes"
Op 24 en 25 september 2016 heeft het winkelend publiek op spectaculaire wijze kennis kunnen maken met “de Hoornse Straatjes”. Een nieuw initiatief van de specialisten tussen de kerken. "De Hoornse Straatjes hebben een unieke ligging tussen de twee kerken richting Roode Steen en het Havenkwartier. Het gebied Kerkstraat, Kerkplein, Nieuwstraat, Lange Kerkstraat, Glop, Kruisstraat en het Nieuwe Noord biedt namelijk een schat aan speciaalzaken die de binnenstad bijzonder maken. 


Ilse Jacobsen Rainboots

Naast de trendy raincoats verkopen wij de handgemaakte Boots. Dit zijn zeer trendy rubberen laarzen in verschillende kleuren en modellen voor in de regen. Ook heel apart om zonder regen te dragen.


HIGH

Er wordt nu voor het derde seizoen gewerkt met het haute couture merk HIGH. Het is een succes! Het is een Italiaans merk met prachtige stoffen en zeer bijzondere ontwerpen. Het is een jong en tijdloos merk. 

Bananamour heeft met veel succes 19 jaar twee collecties gevoerd van het merk Marithé Francois Girbaud, helaas bestaat dit merk na al die jaren niet meer. Niet getreurd! Het is er weer onder de naam HIGH met dezelfde ontwerpster Claire Campbell.